Prijs van de maand

Elke maand verloten mijn man en ik een prijs (om de maand onder bewoners van Nederland en om de maand onder bewoners van Duitsland). Deze prijs heeft een waarde van 111,10 euro!

Waarom? Omdat Martin en ik er erg van houden om cadeaus te geven. We vinden het gezellig om onze lezers er iets voor terug te geven wanneer zij trouw onze ´koekjes´ volgen. Om in aanmerking te komen voor de loting moet je daarom 4 koekjes hebben verzameld. Een ´koekje´ is de titel van een recept of van een mindmap (deze staat in de kern hiervan). Heb je er vier, stuur je ons gauw een mailtje.

Prijs van de maand april / mei

Lifelong Vitality Pack
dōTERRA’s Lifelong Vitality supplementen zijn samengesteld uit essentiële voedingsstoffen om een optimale gezondheid, energie en lang leven te stimuleren. Samen met dōTERRA’s CPTG Certified Pure Therapeutic Grade essentiële Oliën ondersteunen zij een gezonder leven, een groter gevoel van welzijn, jong voelen en een langer leven. Onze dagelijkse voeding voldoet vaak niet aan wat ons lichaam nodig heeft. Zodoende zijn er veel mensen die er daarom veel baat bij hebben wanneer dit gebrek door goede supplementen wordt aangevuld.

LiveLongVitality

Een heleboel kwaaltjes kunnen alleen daarmee al worden opgelost. Hierover zijn veel getuigenissen bekend van mensen die deze Lifelong Vitality supplementen gingen gebruiken (googel maar onder de naam en ´testimony´). Volg deze link om in het Engels te lezen welke uitleg dōTERRA over het pakketje geeft en of om te zien welke ingrediënten worden gebruikt. http://www.doterratools.com/documents/Lifelong Vitality Pack.pdf